Tilbagefaldsforebyggelse

Hvordan du kan vedligeholde din helbredelse

Forebyggelse af tilbagefald er en vital del af helbredelsesprocessen. Det har vist sig at øge effektiviteten drastisk af enhver narkotika- eller alkoholafhængighedsbehandling. Hos The Cabin er tilbagefaldsforebyggelse en afgørende del i alle vores behandlingsterapier. Vi mener, at det er nøglen til at opnå langsigtet ædruelighed.

Vi definerer tilbagefaldsforebyggelse som værktøjer og teknikker til at hjælpe folk med narkotika– og alkoholafhængighed i at falde tilbage til misbrug. Under din behandling vil du deltage i behandlinger og aktiviteter for at udvikle disse værktøjer. Du vil også modtage omfattende uddannelse og undervisning i forebyggelse af tilbagefald. Gennem arbejdet med vores afhængighedseksperter vil du begynde at forstå din egen afhængighed og de underliggende årsager. Vi vil lære dig metoder til at ændre din adfærd og give dig værktøjer og teknikker til at hjælpe dig med at håndtere stressende situationer, der kan føre til tilbagefald. Disse omfatter:

Mindfulness

Mindfulness er en 2500 år gammel praksis, der træner hjernen, og som nu er videnskabeligt bevist at hjælpe i behandlingen af afhængighed. Det hjælper især, da det beskæftiger sig med lyst og ved at udvikle nye tankemønstre giver dig følelsen af personlig magt, fornyet årvågenhed og forbedret styrke for at undgå tilbagefald.

Værktøjer til at identificere dine triggere

Tilbagefald skyldes sædvanligvis opbygning af stress eller pres. Der vil altid være advarselstegn eller triggere, der signalerer, at du vil føle trang til at misbruge igen. Vores afvænningsprogram vil lære dig at identificere disse advarselssignaler og udstyre dig med værktøjer til at håndtere dine triggers og forblive ædru.

Sober tidsadministration

Kedsomhed kan være en væsentlig årsag til, at folk går tilbage til stofmisbrug. Vi underviser i sober tidsadministration for at hjælpe dig med at udvikle nye strategier og aktiviteter til at styre din tid. Under din behandling vil du deltage i forskellige aktiviteter som yoga, svømning, cykling og meget andet. Vores mål for dig er at udvikle sunde fritidsinteresser, som du kan integrere i dit daglige liv uden for afvænningsklinikken. At holde dig selv aktiveret med sunde aktiviteter er en vigtig strategi i tilbagefaldsforebyggelse.

Forebyggelsesplan for tilbagefald

I de første 90 dage efter afvænningen kan det være vanskeligt at opretholde ædruelighed. Du vil være tilbage i dit eget miljø og kan stå over for negative påvirkninger eller fristelser. Du kan opleve intense følelser samt stress og angst i hverdagen, som vil teste din styrke og måske give dig lyst til at misbruge igen. Vi vil forberede dig til disse udfordringer. Vi vil hjælpe dig til at skabe en personlig tilbagefaldsforebyggelsesplan, der vil foregribe mulige årsager til tilbagefald og udvikle strategier til at overvinde dem. Denne tilbagefaldsforebyggelsesplan vil tjene som et solidt fundament for en langsigtet helbredelse.

Vi tilbyder også et unikt online efterbehandlingsprogram, det er muligt at deltage i de første otte uger efter at have forladt The Cabin Chiang Mai, men som også er tilgængeligt for alle tidligere klienter, uanset hvor længe de føler, at de behøver vores professionelle hjælp.

The Cabins unikke online efterbehandlingprogram

Da vores kunder kommer fra forskellige dele af verden, har vi udviklet et unikt og meget effektivt online video-efterbehandlingsprogram. Vi bruger videoteknologi til at tilkoble op til otte personer ad gangen med en afhængighedsrådgiver i en videosession, hvor alle deltagere kan se og interagere med hinanden.

Online efterbehandling giver dig mulighed for at holde kontakten med de rådgivere og kammerater, du mødte under dit afvænningsprogram. Det giver dig også mulighed for at bruge deres støtte i de øjeblikke, hvor du føler dig tæt på et tilbagefald og kan trække på deres styrke for til at hjælpe dig igennem.

Online efterbehandling tilbyder:

  • Kontinuitet i behandlingen – afhængighed er en livslang sygdom og behandling bør ikke afslutte, når du forlader afvænningsklinikken
  • Det personlige præg af at se en rådgiver ansigt til ansigt
  • Den hjælp og støtte fra ligesindede du mødte under din afvænning
  • Regelmæssig og nem adgang til professionel hjælp
  • Hjælper med PAA (post-akut abstinenssymptomer), der er en væsentlige faktorer i begyndelsen af helbredelsesprocessen

Hvordan kan du deltage

Hver lørdag foregår der flere online efterbehandlingssessioner for at opfylde behovene hos klienter fra hver tidszone. Hvis du ønsker mere information om dette ekstraordinære efterbehandlingsprogram, kan du kontakte [email protected].

Få Hjælp Nu

Kontakt os i dag og modtag en ikke obligatorisk vurdering og se hvordan vi kan hjælpe dig. Udfyld formularen i øverste højre hjørne på denne side, eller ring direkte til os på +45 25 94 44 22 for at starte din helbredsrejse nu.

Ring Til Os Nu
+45 25 94 44 22

Download Vores Brochure