Team

The Cabin team

Hos The Cabin Chiang Mai afhængighedsbehandlingscenter har vi samlet et hold af vestliguddannede og professionelle autoriserede alkohol- og narkotikarådgivningsspecialister. Vores professionelle rådgivningsteam har kombineret mange årtiers erfaring i behandling af narkotika- og alkohol- samt en række procesafhængigheder.

Rådgivningsteamet er suppleret af fuldtidsansat medicinsk personale, som har speciale i afhængighedsbehandling. De består af førende psykiatere, et hold psykologer og ti plejepersoner, der er til stede 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Forholdet mellem klinisk personale og klienterne er én-til-én, og vi kan generelt prale af at have 120 fuldtidsansatte medarbejdere.

Som Asiens førende afvænningscenter kan du forvente et højere niveau af pleje, end du ville få andre steder i verden. Her du kan samtidigt nyde godt af den berømte omsorg og medfølelse fra det lokale thailandske personale.

 

Jørgen Maltesen

Jørgen Maltesen

Direktør - Alfa København

Vores danske partner – Alfa København

The Cabin Chiang Mai har allieret sig med Danmarks førende afhængighedsbehandlingsudbyder, Alfa København, for at give danskere mulighed for fuldstændig anonymitet, samtidigt med et omfattende behandlingsprogram, der er tilpassede netop deres problematikker. Klienterne kan vælge private én-til-én sessioner eller deltage i gruppeterapi og psykoedukation med andre klienter.

Alfa Københavns medarbejderstab består af uddannede og autoriserede professionelle alkohol- og misbrugsbehandlere, der er uddannede som psykiatere, psykologer eller specialister i forebyggelse af tilbagefald. Sammen har de årtiers kombineret erfaring i behandling af narkotika– og alkoholafhængighed samt en række forskellige procesafhængigheder.

Jørgen Maltesen er administrator af Alfa København, et ambulant afvænningscenter (godkendt af det statslige socialtilsyn). Han er en dansk certificeret afhængighedsrådgiver (CDAC), specialist i forebyggelse af tilbagefald (uddannet af Terence T. Gorski, USA), løsningsfokuseret terapeut, certificeret business coach og trænet i REBT på Albert Ellis Institute i New York og har 19 års erfaring med at arbejde med afhængighed som konsulent, rådgiver og direktør.

Derudover er Jørgen medstifter af CENAPS Europe (uddannelse for professionelle behandlere), grundlægger og direktør for en af de største behandlingscentre i Danmark, Alfa Fredensborg, som er beliggende i det smukke Nordsjælland.

Jørgen tilbyder i samarbejde med andre private behandlere screeninger af potentielle klienter til afvænningsklinikken The Cabin Chiang Mai og tilbyder også én-til-én pleje, når de er tilbagevendt fra deres behandling hos The Cabin. Information omkring alle medarbejderne hos of Alfa København kan findes her: Alfa København – Personale

Dr. Suttipan Takkapaijit – klinisk psykiater og medicinsk afgiftningsspecialist

Dr. Suttipan Takkapaijit er certificeret psykiater og Thailands førende ekspert inden for afhængighed. Dr. Takkapaijits fornemme 20-årige karriere omfatter bl.a. drift af privat afvænningsklinik, fuldtidspsykiater på Chiang Mai Ram Hospital, samt lederstillinger inden for det medicinske fakultet på Chiang Mai Universitet.

Dr. Suttipan studerede psykiatri på Maudsley Hospital Institute of Health i London. Han er medlem af Royal College of Psychiatrists i Thailand, Psychiatric Association of Thailand samt Medical Association of Thailand.

Dr. Suttipan Takkapaijit

Dr. Suttipan Takkapaijit

Klinisk psykiater og medicinsk afgiftningsspecialist