Team

The Cabin team

Hos The Cabin Chiang Mai afhængighedsbehandlingscenter har vi samlet et hold af vestliguddannede og professionelle autoriserede alkohol- og narkotikarådgivningsspecialister. Vores professionelle rådgivningsteam har kombineret mange årtiers erfaring i behandling af narkotika- og alkohol- samt en række procesafhængigheder.

Rådgivningsteamet er suppleret af fuldtidsansat medicinsk personale, som har speciale i afhængighedsbehandling. De består af førende psykiatere, et hold psykologer og ti plejepersoner, der er til stede 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Forholdet mellem klinisk personale og klienterne er én-til-én, og vi kan generelt prale af at have 120 fuldtidsansatte medarbejdere.

Som Asiens førende afvænningscenter kan du forvente et højere niveau af pleje, end du ville få andre steder i verden. Her du kan samtidigt nyde godt af den berømte omsorg og medfølelse fra det lokale thailandske personale.

 

Jørgen Maltesen

Jørgen Maltesen

Direktør - Alfa København

Vores danske partner – Alfa København

The Cabin Chiang Mai har allieret sig med Danmarks førende afhængighedsbehandlingsudbyder, Alfa København, for at give danskere mulighed for fuldstændig anonymitet, samtidigt med et omfattende behandlingsprogram, der er tilpassede netop deres problematikker. Klienterne kan vælge private én-til-én sessioner eller deltage i gruppeterapi og psykoedukation med andre klienter.

Alfa Københavns medarbejderstab består af uddannede og autoriserede professionelle alkohol- og misbrugsbehandlere, der er uddannede som psykiatere, psykologer eller specialister i forebyggelse af tilbagefald. Sammen har de årtiers kombineret erfaring i behandling af narkotika– og alkoholafhængighed samt en række forskellige procesafhængigheder.

Jørgen Maltesen er administrator af Alfa København, et ambulant afvænningscenter (godkendt af det statslige socialtilsyn). Han er en dansk certificeret afhængighedsrådgiver (CDAC), specialist i forebyggelse af tilbagefald (uddannet af Terence T. Gorski, USA), løsningsfokuseret terapeut, certificeret business coach og trænet i REBT på Albert Ellis Institute i New York og har 19 års erfaring med at arbejde med afhængighed som konsulent, rådgiver og direktør.

Derudover er Jørgen medstifter af CENAPS Europe (uddannelse for professionelle behandlere), grundlægger og direktør for en af de største behandlingscentre i Danmark, Alfa Fredensborg, som er beliggende i det smukke Nordsjælland.

Jørgen tilbyder i samarbejde med andre private behandlere screeninger af potentielle klienter til afvænningsklinikken The Cabin Chiang Mai og tilbyder også én-til-én pleje, når de er tilbagevendt fra deres behandling hos The Cabin. Information omkring alle medarbejderne hos of Alfa København kan findes her: Alfa København – Personale

Alastair Mordey – programdirektør

Alastair Mordey (BA Hons, FDAP) er certificeret og akkrediteret afhængighedsrådgiver. Han har over ti års erfaring med at arbejde i alle fire niveauer i det britiske behandlingssystem, lige fra afvænning til efterbehandling..

I 2010 var Alastair hovedtaler på National Treatment Agencys årlige konference i England, hvor han præsenterede resultater fra sit pilotprojekt, der involverede brugen af hjerte-kar-sportsgrene som terapi for mennesker med misbrugsproblemer i Nordøstlondon. Hans model blev godkendt og bliver nu brugt som den nationale model for sundhed i langsigtet afhængighedsbehandling.

Senere i 2010 blev Alastair medstifter af The Cabin Chiang Mai i det nordlige Thailand, et halvtreds senges behandlingsanlæg, der pionerer brugen af 3 Circles Recovery Planning som en model for at behandle alle afhængighedstyper, både kemiske og procesafhængighed. Brugen af CBT-terminologi for at inkorporere 12-trin-afholdenhedsprincipper er The Cabins program baseret på resultaterne fra den nyeste forskning i afhængighed foretaget American Society of Addiction Medicin. Den gør brug af sekulært sprog i et kulturelt følsomt miljø og er dedikeret til at opnå varige resultater inden for en kort tidsperiode.

I 2011 begyndte Alastair også at uddanne personale på Thailands statsdrevne Thanyarak hospitaler i brugen af CBT og 12-trin-metoder til behandling af narkotika- og alkoholmisbrugere og arbejder nu tæt sammen med Office of Narcotics Control Board (ONCB) i Bangkok.

I oktober 2012 var Alastair og The Cabin vært for en afhængighedsrådgivningskonference i Chiang Mai, hvor han var med til at uddanne asiatiske fagfolk sammen med den førende afhængighedsspecialist Terence Gorski.

Alastair skriver om afhængighed i flere publikationer, herunder Drink Drug News, CNN og Asian Correspondent og optræder regelmæssigt på radio, i tv og til foredrag og konferencer både i Sydøstasien og i Vesten.

Alastair Mordey

Alastair Mordey

Programdirektør

Dr. Suttipan Takkapaijit

Dr. Suttipan Takkapaijit

Klinisk psykiater og medicinsk afgiftningsspecialist

Dr. Suttipan Takkapaijit – klinisk psykiater og medicinsk afgiftningsspecialist

Dr. Suttipan Takkapaijit er certificeret psykiater og Thailands førende ekspert inden for afhængighed. Dr. Takkapaijits fornemme 20-årige karriere omfatter bl.a. drift af privat afvænningsklinik, fuldtidspsykiater på Chiang Mai Ram Hospital, samt lederstillinger inden for det medicinske fakultet på Chiang Mai Universitet.

Dr. Suttipan studerede psykiatri på Maudsley Hospital Institute of Health i London. Han er medlem af Royal College of Psychiatrists i Thailand, Psychiatric Association of Thailand samt Medical Association of Thailand.

Sean Jeffreys – leder og chefrådgiverer

Sean Jeffries er medlem af FDAP (sammenslutningen for narkotika- og alkoholfagfolk) og er ved at studere rådgivning ved BACP. Han er uddannet i Science in Addiction Counselling fra Bath University. Sean begyndte at arbejde med afhængighed i 1997 hos Drug Care i St. Albans og har også arbejdet på The QE2 Hospital i Welwyn Garden City, hvor han overså de psykiatriske patienter. I 2002 startede han hos RAPt, en af de største narkotika- og alkoholbehandlingscentre i Storbritannien, først som en afhængighedsrådgiver og derefter som leder af afhængighedsbehandlingsprogrammet. Sean bringer en masse erfaring og entusiasme med sig til The Cabin. Han brænder for at helbrede misbrugere og hjælpe klienter med at blive helbredt fra deres afhængighed.

Sean Jeffreys

Sean Jeffreys

Leder og chefrådgiver

Lee Vallis

Lee Vallis

Misbrugspsykolog

Lee Vallis – misbrugspsykolog

Lee Vallis er registreret psykolog hos British Psychological Society. Han kom ind i feltet for afhængighed efter at have udviklet en række skademinimeringstjenester til kontrol af transmissionsraten for HIV og hepatitis i England i midten af 90’erne. Lee påbegyndte sin uddannelse som psykolog i 2001 og læste behavioural science på Anglia Ruskin University, før han gennemførte en efteruddannelse ved Open University for derefter at specialisere sig i afhængighed ved University of Bath. Som ivrig akademiker og forsker har Lee arbejdet i en bred vifte af nationale og internationale terapeutiske miljøer og leveret højkvalitetsstofmisbrugsbehandlinger for både velgørenhedsorganisationer samt private faciliteter, herunder The Priory i Storbritannien.

Som fortaler for de kliniske anvendelser af gruppeterapi til behandling af afhængighed har Lee arbejdet i privat praksis for både at øge tilgængeligheden af gruppeterapi i Storbritannien og forbedre de kliniske kompetencer hos terapeuter ved at tilbyde klinisk undervisning og opsyn i udførelse og analyse af gruppeterapi.

Lee er specialiseret i udførelsen af kognitiv adfærdsterapi og dialektisk adfærdsterapi i sit arbejde med klienter hos The Cabin. Hans kliniske interesser omfatter udviklingen af effektive interventionsbehandlinger ved The Cabins luksuriøse boligindstilling, så det både leverer klinisk effektive resultater og varige positive forandringer i klienternes liv.