Service Oversigt

Behandlingstilbud fra “The Cabin Chiang Mai”

The Cabin Chiang Mai tilbyder et omfattende udvalg af afhængighedsbehandling, der spænder fra den indledende vurdering, afgiftning og primærbehandling til sekundærpleje, efterbehandling og forebyggelse af tilbagefald.

Vores primære afhængighedsbehandlingsmetode består af et moderne, intelligent, fysisk og holistisk program, som vi er anerkendt for verden over af det internationale medicinske samfund. Den vigtigste behandling, vi bruger, er Recovery Zones, der kombinerer kognitiv adfærdsterapi (CBT) og mindfulness-meditation samt 12-trin-teknikker.

  • CBT-elementer i programmet giver en meget personlig tilgang, der er skræddersyet til de specifikke individuelle krav om behandling af afhængighed.
  • De 12 trin er forklaret i en række workshops, hvor brugen af det internationale ikke-religiøse sprog, som er egnet til vores alsidige klientbase, anvendes.
  • Mindfulness-meditation bruges som en evidensbaseret måde til behandling af psykiske og følelsesmæssige sundhedsproblemer såsom angst og depression, der optræder samtidigt med afhængighed.

Kernen i stofmisbrugsbehandlingsprogrammet suppleres af skræddersyede terapeutiske øvelser. Det overordnede mål er at skabe et sundt sind og en sund krop.

Nogle klienter kan også have brug for andre former for behandling af andre tilstande, der opstår samtidig med afhængighed, såsom angst og depression. Disse opstår ofte i forbindelse med vanedannende adfærd og kan resultere i traumer eller PTSD. Vores medarbejdere er erfarne og effektive i behandlingen af disse lidelser og bruger evidensbaserede metoder under behandlingen.

For nogle klienter kan det også være nødvendigt at gennemgå en afgiftning i forbindelse med deres fysiske afhængighed af narkotika. Nedtrapning under lægetilsyn tilbydes alle der har brug for en stabil nænsom nedtrapning..

Afhængighedsbehandling består normalt af to hovedelementer:

  1. Medicinsk – narkotika- eller alkoholafgiftning under lægetilsyn plus receptmedicin under tilsyn af psykiske eller fysiske helbredsproblemer.
  2. Psykologiske og adfærdsrelaterede – dette inkluderer: rådgivning og mindfulness.

Dele af behandlingsprogrammet omfatter:

28 dages accelereret program/60-90 dages recovery-program/skræddersyet specialprogram

Behandlingen er tilgængelig for alkoholisme, stofmisbrug og adfærdsmæssig afhængighed såsom ludomani, mad, sex osv.

Ud over regelmæssige konsultationer med vores interne læger vil klienterne også været bistået af terapeuter, samt individuel og gruppeterapi og andet hjælpepersonale.

Fysioterapi afholdes af vores fremragende og erfarne team af fitness-instruktører, der har et indgående kendskab til de fitnessudfordringer, som opleves af misbrugere.

Familieprogram, hvor familien, hvis ønsket bliver involveret i problemet og instrueret i, hvordan de kan hjælpe.