Indlæggelsesproces

Problemfri overførelse til og fra behandling for danske statsborgere i Thailand

At blive indlagt på en afhængighedsbehandlingsklinik kan være en skræmmende og stressende proces, men her på The Cabin Chiang Mai sigter vi mod at gøre den så effektiv og smertefri som muligt. Det faktum, at vi har indgået et samarbejde med en lokal dansktalende partner, betyder, at alle aspekter af behandlingen, lige fra indledende vurdering til primærbehandling og igennem til efterbehandling, håndteres problemfrit.

Nedenfor er en trin-for-trin gennemgang af vores indlæggelsesproces:

Det hele starter med et telefonopkald eller en e-mail

Start med at kontakte os via telefon eller e-mail for at tale med en af vores rådgivere om vores behandlingsprogram, og om hvordan det kan hjælpe dig. Vi vil give dig al den information, du behøver og kan endda føre disse samtaler på dansk, hvis du foretrækker dette. Du bliver nødt til at dele din nuværende situation med os, med hensyn til dit misbrug, din demografiske profil samt sygehistorie. Vores rådgiver vil så give dig oplysninger om vores behandlingstilbud og alle oplysninger, som kan være relevante for dig. Dette ene og enkle telefonopkald vil tjene som nyttig vejledning til, hvad vi kan gøre fremadrettet.

Din individuelle vurdering

For at vi kan sammensætte den bedst mulige, personlige behandlingsplan for dig, og for at sikre at vores program er velegnet til dine behov, vil vi henvise dig til vores lokale partner i Danmark, der vil gennemføre en vurdering og indsamle de nødvendige oplysninger. Vores danske vurderingscenter er placeret i København og samarbejder med flere forskellige private behandlere og læger. Alternativt kan du tale med din egen læge eller anden sundhedsfaglig person.

Betaling

Fuld betaling forfalder før ankomst til The Cabin Chiang Mai. Vores danske partner vil holde kontakt med dig til at sørge for at alt er i orden, før du ankommer.

Ved reservation af opholdet opkræves et 20% depositum. Resten forfalder før ankomst.

Behandling hos The Cabin Chiang Mai

Når du ankommer til The Cabin til den primære behandling, vil du indgå i en rutine af én-til-én sessioner samt grupperådgivning, mindfulness-meditation, fysisk træning plus udflugter med dine medpatienter. I denne periode vil vi skrive ugentlige rapporter – efter krav fra evt forsikringsselskab eller behandlingspartnere hjemme i Danmark.

Efterbehandling tilbage i Danmark

Når du har gennemført den primære behandling, vil vi give dig en udskrivelsesoversigt og anbefalet efterbehandling, der skal bruges, når du er vendt hjem. Efterbehandling er en vital del af din helbredelse, og vores lokale partnere i Danmark spiller en afgørende rolle i at yde effektiv efterbehandling.

Rejse til Thailand

Du er mere end velkommen til at lade os vide, hvis du har brug for hjælp med din rejse til Thailand. Vi kan hjælpe dig med at arrangere flybilletter, rejseforsikring, visum og mange andre aspekter af rejsen til Asien.

Visum

Ved ankomst til Thailand vil du modtage et 30-dages visum. Hvis du ønsker at få en længere visumperiode, vil vores personale hjælpe dig med at forlænge det, mens du er i landet. Hvis du har brug for mere information omkring visumansøgninger, er du velkommen til at kontakte os.

Flyrejsen

Alt afhængig af hvor du flyver fra, vil de fleste flyrejser ende i hovedstaden Bangkok. Chiang Mai er omkring en times flyvning fra Bangkok, og der er masser af flyforbindelser hele dagen, fra tidlig morgen til sen aften. Det er muligt at blive i transit hele vejen til Chiang Mai.

Overførsler og ankomsttider

Når du ankommer til Chiang Mai lufthavn, vil vores personale modtage dig og tage dig med på en kort 20 minutters kørsel til vores faciliteter med private transport. Vi anbefaler patienter at nå frem til The Cabin før klokken 16:00, hvis dette er muligt, for at opnå den bedste indkvarteringsproces.

Adgangskrav

 • Du bør være fysisk og mentalt egnet til at deltage i vores daglige aktiviteter. Hvis du har nogen bekymringer vedrørende din fysiske eller psykiske tilstand, bedes du informere vores danske partner.
 • Du skal overholde vores vilkår og retningslinjer for vores behandlingsprogram.
 • Du skal overholde vores behandlingsprogram udviklet af vores kliniske vejledere.

Sygejournal og sundhedstjek

Hvis du har nogen helbredsproblemer, anbefaler vi, at du sender os din nuværende sygejournal af sikkerhedsmæssige årsager. Ved ankomsten til vores afvænningsfaciliteter vil en omfattende helbredsundersøgelse blive gennemført.

Ved ankomst

Når du er ankommet til vores faciliteter, vil vores rådgiver foretage et interview og en vurdering af din stofmisbrugshistorie. Denne procedure vil hjælpe vores rådgiver til at udvikle et korrekt afhængighedsbehandlingsprogram, der passer til dine individuelle behov.

Hvad skal du medbringe

 • Al din ordinerede medicin
 • Kontaktoplysninger på din læge og kontaktpersoner
 • Gymnastisk påklædning (fem sæt)
 • Hverdagstøj (til en uge)
 • Varmt tøj (to sæt)
 • Toiletsager
 • Badebukser/badedragt
 • Lommepenge – til at købe souvenirs, cigaretter, snacks, flere toiletsager, osv.
 • Vandresko/støvler
 • Løbesko
 • Flip flops/sandaler
 • Solbriller
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Hat
 • Lille taske til dagture

Ekstra ting, som du måske kunne tænke dig at medbringe:

 • Bærbar computer
 • Cigaretter (vi har rygeområder og rygerværelser)
 • Bøger

Bemærk venligst, at vores medarbejdere bliver nødt til at gennemgå al din bagage for at sikre en stoffri behandling.

Få Hjælp Nu

Kontakt os i dag og modtag en ikke obligatorisk vurdering og se hvordan vi kan hjælpe dig. Udfyld formularen i øverste højre hjørne på denne side, eller ring direkte til os på
+45 25 94 44 22 for at starte din helbredsrejse nu

Ring Til Os Nu
+45 25 94 44 22

Download Vores Brochure