FAQs
Skal jeg have visa for at komme ind i Thailand?

Nej, du skal blot have et pas der ikke udløber inden for 6 måneder efter afrejse. Danske statsborgere får turistvisum på 30 dage ved ankomst, der udfyldes blot en formular i flyveren undervejs. The Cabin ordner evt. visa forlængelse hvis dette er påkrævet.

Hvordan betales der for opholdet?

Der skal være foretaget en fuld betaling forud ankomsten. Der kræves et 20% depositum for alle reservationer, for at sikre at der en ledig plads til dig.

Hvor længe skal jeg være på The Cabin?

Vi tilbyder et 28 dages intensivt program, men også forskellige muligheder for længere ophold. Længden af dit ophold er afhængig af dine personlige behov og din behandlingsplan som er specifik til netop dine behov.

Hvorfor skal jeg indlægges i et døgnbehandlingscenter?

Et døgnbehandlingscenter giver dig tiden og pladsen du skal bruge til at arbejde dig igennem din afhængighed, uden stress og hverdagens trængsler.  I The Cabins fredfyldte og støttende omgivelser, kan du fundere over alle livets aspekter, samt at finde roden til dine problemer, evaluere dine livsmønstre og forhold.

Under dit ophold vil du have struktur, opsyn, ingen adgang til stoffer eller alkohol, ingen negative indflydelser, masser af terapi muligheder og en nærende balanceret diæt.  Du kan fokusere udelukkende på dig selv og få de værktøjer du har brug for til at restrukturere dig liv og begynde at leve et sundt og nyttigt liv.

Hvad indeholder programmet?

Vores stof- og alkoholbehandlings program inkludere individuel rådgivning, gruppe terapi, massage terapi, ugentlige udflugter, private værelser, alle måltider og vores specielle tre dages familie program, plus efterbehandlings tjenester

Hvordan er en almindelig dag ved The Cabin?

Fra mandag til fredag er de daglige rutiner typisk sammensat af gruppe terapi, en-til-en terapi, styrketræning, mindfullness coaching og andre terapeutiske workshops.

Lørdag morgen skal klienten deltage i kunst terapi, og eftermiddagen er afsat til personlige telefon sammentaler eller  til at bruge vores professionelle  personlige pleje tilbud.  Søndage er reserveret til sjov og kulturelle udflugter rundt omkring i Chiang Mai.

Et eksempel på en almindelig dag hos The Cabin:

 

Tid Aktivitet
7:45-8:15 Morgenmad
9:00-10:15 Morgen fokus gruppe
10:30-11:15 Gruppe Øvelser
11:30 – 12:45 Gruppe Rådgivning
13:00-13:30 Frokost
14:15-15:00 En-til-en Rådgivning/ Personlig Træner
15:30-16:30 Terapeutisk Massage
18:15-19:15 Mindfulness & Meditations Workshop
19:15-20:00 Aftensmad
20:00-21:30 Fritid